Pakkeliste til rejsen: Sådan pakker du den perfekte kuffert

Pakkeliste til rejsen..

pakkeliste

God aften fra Prag, hvor vi netop er returneret til vores hotelværelse. Vi har været på farten hele dagen, og både nået forbi den jødiske kirkegård, drukket iskaffe hos Super Tramp Coffee og spist et af turens bedste måltider på Paprika. Ferie er nu godt..

Læs også:
En rejsefortælling fra bagsædet
Den ultimative Mallorca guide får du HER
Alt du skal vide: Få min pakkeliste til ferie med baby HER

Jeg har jo lovet jer, at dele min guide til en pakkeliste til rejsen + en masse gode råd til, hvordan jeg sørger for at pakke en let kuffert, men alligevel indeholdende alt det nødvendige.

pakkeliste

pakkeliste

Min pakkeliste til rejsen tager selvfølgelig udgangspunkt i vores nuværende ferie i Prag, der har budt på 5 overnatninger hernede. Vi har alle tre delt én kuffert, og derudover har Sylvester og jeg haft håndbagage med hver især.

Vi har været på et par rejser over årene, og jeg føler jeg har knækket koden, når det kommer til optimal pakning. Især når man samtidig har en 4-årig med, der skal holdes styr på. Lige på det punkt vil man bare gerne have så lidt med som muligt, så man har flere hænder fri.

pakkeliste

Da jeg var i Milano i april rejste jeg for første gang kun med håndbagage. Jeg har tidligere altid betalt for en kuffert, men fik blod på tanden i forhold til at pakke ultra light. Således har jeg på de sidste tre ture rejst med min lille Delsey trolley kuffert. At rejse har aldrig været nemmere.

Mine bedste tips, når du skal pakke en kuffert:

1. Skær ind til benet. Man får ALDRIG brugt alt det man pakker. Ikke engang tæt på. Jeg er begyndt at prøve alle outfits inden jeg rejser. Det lyder besværligt, men gør det meget nemmere at pakke en god kuffert. Gå gerne efter beklædningsdele, der kan undgå strygning og som kan bruges på kryds og tværs. Et eksempel kan være en nederdel tilsat en top til ture om dagen og igen til middag med en fin skjorte. Der er ingen grund til at pakke 3 nederdele, 3 par shorts og 2 par bukser, når du samtidigt også har kjoler med.

2. Rejs i det par sko, der fylder mest. Det samme gør sig gældende for dit tøj. Det skal selvfølgelig være behageligt, men man kan godt tænke taktisk. Jeg rejste i en lang nederdel, en t-shirt, mine Rebecca Minkoff slip-ons og en ruskindsjakke. De to sidstnævnte vil have fyldt en del i håndbagagen, så de kom på i stedet.

3. Pak din kuffert strategisk. Udnyt pladsen i skoene og forsøg at inddel det, så du har maksimal med plads. Især når du skal dele kufferten med to andre mennesker. Jeg pakker altid sko nederst, tøjet bliver foldet smart og lagt langs siden og produkter kommer ovenpå til sidst.

4. Gem rejsestørrelser af dine favorit produkter. Ofte samler man en del sammen i løbet af et år, og det kommer dig til gode, når du skal rejse. Jeg har nærmest ingenting med på vores ferie i normal størrelse.

5. Jeg bruger aldrig plads på hårtørrer, da det som regel er på hotellet eller i den lejlighed man har booket. Hvis man rejser flere sammen af hunkøn kan man eventuelt uddele tingene, så man ikke kommer derned med hvert sit glattejern.

6. Skriv ned, hvad du vil pakke, så du ikke glemmer noget. Vær kritisk med hver eneste ting og gem listen til fremtidige rejser. Det giver en vis ro at vide, at man har husket alt. Jeg kan aldrig huske det hele, hvis det bare er på rutinen, og så står jeg pludselig på min ferie og mangler noget.

7. Rejser du kun med håndbagage, så husk at du kun må have få flydende produkter med i bagagen. Det hele skal kunne være i en 1-liters pose med lynlåslukning, og de tjekker som regel. Jeg taler af bitter erfaring.. Skær helt ind til benet og mangler du noget, så køb det på ferien. Allier dig igen med dine medrejsende, så I kan hjælpe hinanden. Man har ofte brug for meget mindre end man lige tror.

pakkeliste

Min pakkeliste til vores nuværende rejse

Tøj og accessories:

Løse kjoler, nederdele, toppe, shorts, fine sko, sandaler, undertøj, nattøj, træningstøj, cross-body taske, smykker, hårbånd, solbriller, badedragt, solhat.

Skønhedsprodukter:

Make-up, ansigtsrens + serum + olie + creme + makeupfjerner, solcreme, aftersun, shampoo + balsam, hårserum, glattejern, roll-on parfume, ørepropper.

Essentials:

Computer + oplader, mobil + oplader, kamera, GoPro + oplader, powerbank, kuglepen, plaster, hovedpinepiller, vitaminer, pas, billetter på mobil, adapter til stik, høretelefoner, pung med kun de nødvendige ting, bog, Pukka tebreve.

Forholdsvis simpelt og jeg har endnu ikke manglet noget + det tog med minimal plads. Alt tøjet kunne være i min håndbagage og produkterne kom i vores fælles kuffert. Vi havde derfor overskydende plads tilbage til eventuelle køb fra ferien.

Hvordan pakker I bedst? Har I nogle gode tips I altid gør brug af?

P.S Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments