10 rare ting, du kan lave på en regnvejrsdag

Hvad skal vi lave? 10 rare ting, du kan lave på en regnvejrsdag..

hvad skal vi lave

^ Morgenkåbe her og hamman-håndklæde her 

Det føles helt forkert at skrive det her indlæg, når solen faktisk skinner udenfor. Men vi ved jo hvor ustadigt vejret kan være, og lige pludselig skifter det til regn igen, og så er det  jo rart at have et par planer ved hånden.

Læs også:
Serier på Netflix: De her serier må du bare se på en kold og mørk regnvejrsdag

Størstedelen af vores ferie er nemlig blevet brugt herhjemme, så jeg føler vi har oplevet lidt af hvert. Mest af af alt har det regnet, og det har derfor primært budt på indendørsaktiviteter.

Jeg synes personligt det er fint solen ikke skinner HELE tiden. Så lider man ikke konsekvent af FOMO (red. Fear of missing out), og man kan tilmed, med god samvittighed, krybe sammen i sofaen med en kop varm te.

Hvad skal vi lave? 10 gode idéer til, hvad du kan lave på en regnvejrsdag

1. Besøg Kulturhuset på Islands Brygge eller ét af de mange andre kulturhuse rundt omkring i landet. Et kulturhus er ofte fyldt med aktiviteter til især børn og ellers er der en restaurant tilknyttet, hvorfra man til gode priser kan drikke kaffe og spise lækker mad. Det er i hvert fald tilfældet her på Bryggen. Vi søger altid derned, når vejret er lidt ustadigt.

2. Lav din egen hjemmebiograf. Hent din dyne og byg en kæmpe seng af madrasser i stuen, så I har de optimale forudsætninger for en hyggelig indedag. Lav popcorn, drik friskpresset juice og se film til I falder i søvn. Jeg kender virkelig ikke noget bedre og synes generelt vi er gode herhjemme til at slappe lidt ekstra af, når det regner. Hvis du mangler inspiration til gode filmklassikere, så læs det her indlæg, hvor jeg deler mine filmfavoritter.

3. Tag på museum. Danmark bugner af gode og inspirerende museums, og vi elsker at besøge dem. Favoritterne er Statens Museum for Kunst, Arken i Ishøj og Statens Naturhistoriske museum. Bor du i nærheden af Aarhus, er AROS at anbefale.

hvad skal vi lave

4. Ryd op og gør rent. Okay, en lidt kedeligere aktivitet af slagsen, men når man alligevel ikke bruger tid udenfor, kan man lige så godt få ordnet nogle af de praktiske ting, som man har udsat lidt for længe. Således endte vi med at bruge vores torsdag på at rydde op i kælderen. Bagefter er man ikke til at skyde igennem og man kan tage et velfortjent hvil.

5. Besøg din lokale svømmehal. Både store og små vil elske det, og udover at man med garanti har det super sjovt, får man også bevæget kroppen en masse.

6. Lav dit eget hjemmespa. Jeg elsker den her aktivitet og gør det gerne flere gange månedligt. Det indebærer som regel tørbørstning af kroppen, et langt bad med hårkur, ansigtsmaske, massage af kroppen, manicure og pedicure samt et blad i sofaen i morgenkåbe. Lyder det ikke rart? Det synes jeg i alle tilfælde.

7. Afprøv en masse lækre opskrifter. Leg TV kok for en dag og prøv alle de opskrifter du drømmer om. Alt fra bagværk og lette salater til velsmagende smoothies og aftensmad til hele familien. Det er ofte, når det regner, at jeg eksempelvis får mest lyst til at bage. Hvis du mangler inspiration til en god dessert, kan jeg i den grad anbefale min snasket kanelsneglekage, der elskes af store såvel som små.

hvad skal vi lave

8. Skænk et glas vin op og sæt dig godt til rette i sofaen. Netshopping er den perfekte plan, når vejret er til indendørshygge. Hvis jeg havde råd, vil jeg uden tvivl klikke den her fine sag hjem.

9. Inviter gode venner på besøg til middag, lækre cocktails og spil. Jeg elsker kvalitetstid med folk jeg holder af og en regnvejrsdag er den perfekte anledning. Hyg jer til I ikke kan holde øjnene åbne længere. Overvej at tilbyde overnatning, så dine gæster kan blive der i ekstra lang tid. På den måde får I også mulighed for at nyde en god morgenmad sammen dagen derpå.

10. Man skal ikke undervurdere en gåtur i regnvejr. Personligt elsker jeg at pakke mig ind i regntøj og nyde de tomme gader. Det er som om man har byen for sig selv. Regn virker meditativt – i hvert fald på mig, og her får man virkelig tænkt tingene godt igennem. Tag eventuelt et podcast i ørerne. Jeg kan anbefale det uhyggelige podcast GÅSEHUD, der skaber den perfekte (u)hyggelige setting

Hvad ynder I at lave, når regnen står ned? 

P.S Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments