33 år?! Ja, sgu (og en ønskeliste)

33 år?! Ja, sgu (og en ønskeliste) 1

Om lige knap to uger fylder jeg år. Dagen efter Nolas 1 års fødselsdag. Derfor, og nok for altid, vil fokus være på hende. Præcis som det skal være. Vi holder ikke rigtigt noget på min fødselsdag, men dagen inden fejrer vi til gengæld Nola i stor stil. Jeg overvejer lidt at købe to kager og slå vores fødselsdage sammen. Familien kommer alligevel, så det vil jo være ganske oplagt.

Læs også:
HER får du opskriften på hjemmelavede sodavandsis ala Sun Lolly

Familien er dog begyndt at spørge ind til mine fødselsdagsønsker. Hver eneste gang har jeg været tøvende. Jeg er nået til et sted i livet, hvor jeg ikke ønsker mig det store. Eller jo, men så køber jeg det som regel selv, hvis det er en mindre ting. Det er fordelen ved at være lidt mere voksen, hvor jeg som ung studerende altid havde en kilometerlang ønskeliste.

Jeg har dog et par ønsker, og et af dem har jeg været så heldig at få før tid. Den er dog alligevel kommet med på listen, da den er så fin (den pastelfarvede Goya kjole). De andre ønsker er næsten alle langtidsholdbare krydret med lidt oplevelser.

1. Jeg ønsker mig en evighedsbuket, og gerne en fra Poppy Kalas. Det er jo genialt. De kan vitterligt holde for altid, og så er de pæne at se på. Jeg har set dem i vinduet hos Shop Dora og håber lidt på den finder vej til mit hjem.

2. Stine Goya Jasmine kjolen har jeg drømt om siden jeg så den til modeugen. Jeg missede den lyserøde model sidste år, hvilket hjemsøgte mig længe, og derfor vidste jeg den lyseblå skulle være min. Den er dog også lidt pebret i prisen, men heldigvis ville Rasmus gerne forære mig den. Således flyttede den ind i skabet i sidste uge og altså før min fødselsdag. Jeg havde den allerede på til fotoshoot hos Boom Agency, hvis I vil se den i aktion. Den kommer også på til fødselsdagsfesten senere på måneden. Øj, jeg er glad for den.

3. Veja V-10 skoene har jeg haft et godt øje til længe. De har lidt 80’er vibes over sig på den fede måde. Ala Call Me By Your Name filmen, hvis I har set den. Jeg længes efter Norditalien og får lyst til at iklæde mig pastelfarver.

4. Tekla sengetøjet har jeg drømt om i evigheder. Jeg har hørt det skulle være så lækkert, men prisen har afholdt mig lidt fra at slå til. Måske man kunne være så heldig at få et tilskud til sin fødselsdag.. #hinthint

5. Muligvis ønskelistens dyreste post, men hold op vi mangler en ny seng. Den behøver ikke være fancy. Så længe vi ligger nogenlunde godt. Jeg tænker dog det ender med et fælleskøb, når vi har sparet op. Den sidste seng vi havde var fra Jysk, og den var overraskende god. Hvem laver ellers budgetvenlige senge, der er gode udover Jysk og IKEA?

6. Lampeskærmene fra House Doctor har vundet mit bolighjerte. Nøj, de er pæne. Og luftige.. Jeg overvejer lidt at hænge den her lampe ind i spisestuen og så ovenstående lampeskærme i soveværelset. Altså når vi engang har en ny seng. Er de ikke fine?

7. Jeg er vild med Kodanska glassene. De er så enkle i deres udtryk med de fineste farver. Jeg bliver helt glad i låget af at kigge på dem og tænker de vil gøre sig godt herhjemme. Det gode er, at man kan samle over længere tid. Et glas hist og her, og i forskellige former og farver, og til sidst har man en fantastisk samling af mundblæste glas.

8. Oplevelser er alligevel de mest givende gaver. En biograftur, en kaffe i solen, en tur i Tivoli eller et flødebollekursus. Alt der indebærer mennesker, jeg holder, af gør mig glad.

Og det var det.. Alligevel en bunke af rare sager. Jeg glæder mig til at blive 33 år. Faktisk glæder jeg mig kun til at blive ældre. Der er ikke nogle årstal, der skræmmer mig. Har I det også sådan?

Hvis man nu er nysgerrig på hvordan min stil så ud for år tilbage, kan I se min ønskeliste anno 2013 her ?Mange af tingene ejer jeg faktisk stadigvæk, så det var nu ganske holdbare ønsker.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments