Vores nye geniale gør-det-selv garderobeløsning

DIY garderobeløsning

Jeg har glædet mig til at dele den her DIY garderobeløsning med jer. Ikke mindst fordi I virkelig har haft mange spørgsmål undervejs, hvilket er skønt. Det er langt sjovere at dele ud, når I kan tage noget med herfra.

Jeg fornemmer også lidt at vi, og med vi mener jeg os, der elsker at indrette, bevæger os mere hen imod mere budgetvenlige DIY løsninger, som man nemt kan lave selv.

Vores nye geniale gør-det-selv garderobeløsning 1

Man kommer utroligt langt i IKEA og Silvan. Som i virkeligt langt. I starten kiggede vi ellers på diverse indretningsfirmaer, der kommer ud og laver nogle komplette løsninger. Det er som regel bare alt for dyrt, og vi kunne slet ikke være med på det prisniveau.

Læs også:

Delihood har taget bæredygtighed og no waste til et helt nyt niveau

Derfor gik der sport i at finde den bedste løsning til vores mikroskopiske soveværelse. Endda helt uden at sprænge budgettet.

DIY garderobeløsning

DIY garderobeløsning

DIY garderobeløsning

DIY guide til vores garderobeløsning

Hele idéen kom sig af vi har byttet værelse med Sylvester, som nu deler det store værelse med hans søster. Rasmus og jeg har fået et nyt værelse, som ikke engang kan rumme vores seng (hvorfor vi er nødt til at downsize på et tidspunkt). Udover sengen er der et skab. Som i et enkelt skab uden bøjleplads. Det duede jo ikke.

Vi bestemte os derfor for at udnytte endevæggen til at hænge en enkelt bøjlestang og et par hylder op. I lang tid vidste vi dog ikke hvad vi ville gøre med skabslåger.

Det problem fandt vi dog en løsning på efter jeg besøgte min foretrukne hudekspert, hvor jeg så hvordan hun brugte gardiner i indretning af klinikken, og det var der jeg fik idéen. Vi skulle selvfølgelig have gardiner som “skabslåger”. Gerne i noget let og høragtigt materiale.

DIY garderobeløsning

DIY garderobeløsning

Alternative skabslåger og funktionalitet på budget

Vi var ellers ret overbeviste om vi skulle forbi Garant og få syet nogle gardiner til vores rum, da man jo ikke bare lige finder gardiner, der passer perfekt. Eller gør man? Da jeg var i H&M Home for nogle uger siden var de der bare i den helt rigtige størrelse. What are the odds? Jeg betalte 179 kr., og på den led havde vi fået nogle ret billige skabslåger til vores garderobeløsning.

Det her indlæg er pakket med billeder, hvilket jeg håber giver en god indikation på hvordan det hele er sat op. Selve indkøbslisten til de ting, du skal bruge til en tilsvarende garderobeløsning, findes nedenfor.

DIY garderobeløsning

DIY garderobeløsning

Du skal bruge:

3 dybe hylder (vi endte med at købe følgende bordplader fra IKEA)

6 hvide hyldeknægte (vi fandt vores i Silvan)

2 gardinstænger inklusiv vægbeslag (hvoraf den ene bruges til at hænge tøjet på)

1 lang wire, som man kan klippe i (købt i Silvan)

4 låse fra Silvan (til at lave lykke på wiren)

2 kroge til at hænge wiren på (købt i Silvan)

Lette hørligende gardiner fra H&M Home

Aykasa opbevaringskasser efter behov

DIY garderobeløsning

DIY garderobeløsning

^ Ja, jeg optager podcast “inde” i vores nye garderobeløsning. Det fungerer overraskende godt.

Og så er det bare at finde den mest handy person du kender, hvis altså ikke det er dig selv. Husk at måle hvor lang din væg er, og hvorvidt de enkelte dele passer til din væg.

Gardinstængerne kan man udvide og gøre kortere efter ønske, så det er egentlig kun hyldernes længde (120 cm) du skal være sikker på. Samlet set har vores DIY garderobeløsning kostet omkring 1.000 kr.

Vores nye geniale gør-det-selv garderobeløsning 2

Jeg har indrettet vores garderobeskab med de fine Aykasa, et nyt smykkeskrin, små nips og alle mine accessories. Vi har også det lukkede skab i brug til det meste af vores tøj.

Jeg elsker resultatet, og det er nærmest blevet en fornøjelse af finde dagens sager frem. Tænk engang, at vi fik en så god løsning ind i et rum, jeg nærmest havde opgivet på forhånd. Nu mangler vi bare sengen. Og en loftlampe. Og..

God fornøjelse, hvis I giver jer i kast med jeres egen garderobeløsning. Fortæl endelig hvordan det går!


Mon du nogensinde fik læst indlægget om dengang vi tog den største boligbeslutning, som vi senere hen fortrød? Eller hvad med den store makeover af vores byterrasse?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

7 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments