Min ønskeliste til jul: Bolig, beauty og baby

ønskeliste til jul

IT’S HERE! I er flere der har spurgt ind til min ønskeliste til jul, da jeg jo plejer at dele den. MEN i år var jeg lidt i tvivl om den skulle deles i en måned fyldt med ønsker, inspirationsindlæg og konkurrencer.

Jeg kom frem til at den selvfølgelig skal deles, for jeg har løbende opdateret den og måske I kunne bruge lidt inspiration til jer selv eller folk I holder af?

LÆS OGSÅ:
TING TIL BABY SOM VI HAR KØBT. FÅ HELE LISTEN HER
I TVIVL OM DU HAR ÆGLØSNING? LÆS MINE ERFARINGER HER
JEG ANMELDER, VURDERER OG BEDØMMER STOKKE TRAILZ BARNEVOGNEN

Det er jo heller ikke fordi den er lang. Jeg er sådan én, der igennem året tilføjer ting som jeg falder over dem. Så står jeg ikke lige pludselig til jul uden nogen idé om hvad jeg ønsker mig. På den anden side er jeg tilhænger af man KUN ønsker sig ting man har drømt om længe eller mangler. Man skal ikke bare finde på noget for at finde på noget. Det giver jo ikke mening i en tid, hvor forbrug fylder rigeligt.

Så derfor får I hermed min ønskeliste til jul. Nogle ting har jeg ønsket mig i flere år og andre er tiltænkt vores lille pige. Man kan lige så godt være praktisk og på forkant.

1. Et meget simpelt ønske, men jeg mangler altid min yndlings deodorant. Heller have en ekstra på hylden end pludselig at mangle den. Nogle helsekostbutikker fører mærket, men jeg plejer nu at købe den online og ALTID i lime-udgaven, da den dufter SÅ godt.

2. Et nyt tæppe til under sofabordet. Efter vi har anskaffet os et nyt gråligt sofaarrangement, passer vores gamle tæppe ikke rigtigt ind i vores hjem. Jeg har mange drømme om det her, men vil måske klippe frynserne af.

3. Et par vinterstøvler. Jeg har haft kig på de her i flere år og nu kan jeg snart ikke vente længere. Spørgsmålet er så bare om jeg når at købe dem selv først..

4. En pæn og enkel guldhalskæde fra Pernille Corydon. Sådan én man bare kan bruge forevigt! Jeg går sjældent med halskæder, men når jeg finder en favorit hænger den på mig i flere år. Det her er en af de pæneste jeg har set.

5. Et lille sidebord i guld og grøn marmor. Vi har et hjørne, der har stået tomt siden vi flyttede ind. Det her vil passe perfekt med en fin vase med blomster eller små notesbøger.

6. Et blomsterabonnement. Jeg når aldrig at købe blomster, hvorfor det kunne være den perfekte gave, der bliver ved med at give. Og så vil det jo passe godt sammen med ovenstående sidebord.

7. Stokke Trailz barnevogn eller en økologisk Naturekind barnevogn. Jeg forventer overhovedet ikke at få en barnevogn i julegave, men man kunne måske ønske sig et tilskud, så udskrivningen ikke bliver lige så stor.

8. Et gavekort til min favorit zoneterapeut på Islands Brygge. Det vil virkelig være gaven, der bliver ved med at give. Zoneterapi er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i år og jeg har ikke i sinde at stoppe igen. Nogensinde. Læs hvorfor her.

Derudover ønsker jeg mig en fortsat rolig graviditet, flere hyggelige stunder med min familie og et simpelt liv. Måske har jeg for høje forventninger, haha ?

Hvad ønsker I jer i år? Hvad indeholder jeres ønskeliste til jul mon?

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments