Velkommen ind på børneværelset

Billedvæg

ENDELIG kan jeg vise jer lidt mere af børneværelset. Siden december har det nemlig været et projekt, der måske ikke har været den nemmeste af sin slags. Først skulle vi bytte værelser. Så skulle Nola og Sylvester dele det. Og derefter omrokering, ny seng og de små hyggelige detaljer. Sidstnævnte er endelig kommet på plads, og derfor føler jeg langt om længe jeg kan dele lidt mere herfra.

Velkommen ind på børneværelset 1

Billedvæg

Billedvæg

Børneværelset er ca. 12 kvm. med indbyggede skabe, der selvfølgelig stjæler noget af pladsen. Derfor er der heller ikke meget at gøre godt med.

Læs også:
Nola er startet i institution. Få mine bedste råd til indkøring i vuggestue

Vi har malet rummet i den samme lyse vægfarve som resten af lejligheden (den her farve) og holdt det forholdvis simpelt med IVAR reolerne, som vi har malet hvide, et hyldesystem, som passede godt ind og ikke mindst den nye køjeseng fra Flexa, som vi er helt og aldeles forelsket i. Det meste af legetøjet har sin plads i skabe, kurve og på hylderne.

Ferm Living pære kurv

Billedvæg

Billedvæg

Og så har vi fået de fineste plakater op, som giver lidt farve og stemning til det ellers simple rum. Både rammer og plakater er fra Desenio, som efterhånden pryder en stor del af vores hjem.

Både billedvæggen i stuen, soveværelset og nu også børneværelset. Normalt plejer vi at gå efter det rolige udtryk, men netop børneværelset må godt “skeje” lidt ud, og derfor faldt jeg med det samme for både fine og farverige indslag.

Billedvæg

Billedvæg

Sylvester hjalp faktisk til i processen. Desenio er nemlig begyndt at lave personlige plakater, hvor man kan customize teksten. Hvor fint er det ikke lige? Det vil da være den oplagte dåbsgave, fødselsdagsgave eller bryllupsgave (de har personlige plakater til forskellige lejligheder).

På Sylvesters, som var en gave til Nola, skrev vi “Taking care of Nola since 2018”. Det er da kært! Den har fået fin plads mellem muslingeskaller og en lyserød redningskrans.

Plakater på børneværelset: Big Brother Personal plakat, Vintage Sheashells No 1 plakat og Peach Buoy plakat

Billedvæg

Billedvæg

Selvom indlægget handler om børneværelset skal I da også se de nye plakater i stuen og soveværelset. Vi havde allerede indrammet væggen, så det var bare at skifte de plakater ud, som vi ikke syntes passede ind længere. Til den pris kan alle være med.

I stuen har vi fået et par nye op. Jeg er især vild med blomsterisen. Den giver mig lyst til sommer, lange aftener på terrassen og mere is selvfølgelig.

Plakater i stuen: Flower Cone Pink Plakat, Bouquet of Autumn Reeds Plakat og White Flow plakat

Billedvæg

Billedvæg

I soveværelset er jeg især glad for Namastay plakaten, som jeg længe har haft et godt øje til. Sammen med det lækre gule hørsengetøj kan man kun drømme sig væk til en god nattesøvn (som om).

Billedvæg

Vores soveværelse er endnu mindre end børneværelset, så derfor sker der ikke heller meget andet. På modsatte væg har vi vores indbyggede garderobeskab (som I kan se her).

Plakater i soveværelset: Namastay In Bed plakat og Texture Line Faces Plakat

Alle de andre plakater har jeg vist frem her, hvis der er nogle af dem I gerne vil have links til. I samme indlæg deler jeg mine bedste tips til en harmonisk billedvæg. Det er faktisk meget simpelt, hvis man følger de råd.

Et godt tip kan være at stille rammerne op af noget i stedet for at bore det hele op. Det kan godt virke lettere besværligt, og det er faktisk ganskefint, når rammerne står på reoler eller endda gulvet. På den måde kan man mikse på kryds og tværs. Med Nola rendende rundt er gulvet dog ikke en mulighed hos os. Endnu.

Hvad siger I? Er børneværelset ikke blevet fint taget i betragtning af hvor lidt plads vi har? Deler jeres børn værelse?
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments