Den her skal du se! The Crown på Netflix

skaermbillede-2016-11-04-kl-19-03-35

The Crown er en ny serie på Netflix, der har premiere fredag den 4. november. Jeg så traileren tidligere i dag og er fuldstændig solgt. Så meget at jeg faktisk sendte den til Rasmus, mens jeg tiggede om vi kunne begynde at se den sammen.

Jeg synes altid det er mest hyggeligt at se serier sammen og heldigvis synes han den havde potentiale. Den kan altså ses sammen som par – tror jeg. Vi giver det i hvert fald en chance!

Læs også:
Serier på HBO, som du bare må se i 2019
Serier på Netflix, som du 100 % SKAL se lige nu
De bedste serier på Viaplay, som du sikkert ikke kendte
Netlfix serier, jeg skal bingewatche i min ferie

The Crown tager udgangspunkt i Dronning Elizabeths liv i sine 20’ere, hvor hun overtager tronen efter sin far, George VI. Sideløbende skal hun forcere et ægteskab til Philip, Prins af Grækenland & Danmark. Det handler om det britiske imperium, magt og en ny æra efter krigen, hvor en ung kvinde bl.a. skal være dronning af 12 lande, der alle sidenhen er blevet selvstændige.

The Crown på Netflix

Jeg har høje forventninger kan I nok høre. Eftersigende er det én af de dyreste producerede serier nogensinde og der er flere sæsoner i sigte. De har bl.a. haft 9 historikere inden over for at sikre de faktuelle facts er korrekte.

YouTube video

NETFLIX TIP: SÅDAN FÅR DU GRATIS ADGANG TIL NETFLIX

I må endelig give lyd, hvis I kaster jer ud i den og hvad I synes om den. Vi skal se første afsnit i aften og jeg glæder mig. Der er ikke noget som en god ny serie man kan fordybe sig i. Derfor elsker jeg Netflix. Man skal ikke vente på hvert afsnit uge efter uge.

Rigtig god aften ♥
Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments