En sand perle i København: Voulez Vous

Voulez Vous: Her skal du forbi..

Voulez Vous

Når jeg kigger mit kamera igennem for gode minder, falder jeg ofte over nogle billeder, jeg ellers havde glemt, hvilket er helt vildt ærgerligt. Der gemmer sig nemlig for det mest nogle perler, som jeg endnu har til gode at dele med jer.

En sand perle i København: Voulez Vous 1

Èt af dem var mit besøg hos Voulez Vous i foråret sammen med Michelle. Det var fantastisk godt, og ret tilfældigt vi faldt over det, hvilket ofte er de bedste oplevelser.

Læs også:
Hos Un Mercato får du byens bedste morgenmad
Her får du én af Københavns bedste brunch
Har du været forbi Gló endnu? Læs min anmeldelse
Brunch i Københavb? Jeg guider dig til de bedste steder

Voulez Vous er, som navnet antyder, en fransk café. Stedet har en enkel og charmerende indretning, hvor fokus er på den franske mad. Stedet er faktisk startet af tre franskmænd, hvilket skinner igennem hele atmosfæren derinde.

En sand perle i København: Voulez Vous 2

Jeg bestilte en Croque Monsieur og Michelle en tærte, mens vi samtidigt delte de bedste sweet potato fries, jeg har fået længe. Selvom maden er simpel, er den god, og det er det jeg elsker ved stedet. Der er få ting på menukortet, men de ting der er, fungerer bare godt.

Nu var vi der godt nok til frokost, men jeg ved det også er muligt at komme forbi til morgenmad, kaffe og kage, til et aftenmåltid eller hvad man nu har lyst til.

En sand perle i København: Voulez Vous 3

Én ting er sikkert! Jeg skal tilbage dertil og det kan ikke gå hurtigt nok. Jeg craver seriøst de lækre Croque Monsieurs og den friske juice. Har I mon været forbi?

Åbningstider: 
Tirsdag til fredag: 10:00 til 21.00
Lørdag: 10:00 til 18:00
Søndag og mandag: Lukket
Hvor:
Voulez Vous
Larsbjørnsstræde 20, 1454, Copenhagen

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments