Fra Fanø til Aarhus (og en lille miniguide)

Comwell Aarhus

Jeg skriver egentlig det her indlæg fra min sofa. Gud, hvor har jeg savnet mit hjem. Det er det gode ved ferie. Man hygger sig som regel voldsomt imens, men lige pludselig er man mere end klar til at returnere igen. Jeg tror heller aldrig jeg har set så glad en baby før.

Lige så snart vi åbnede hoveddøren fløj hun ind og sad i timevis og legede med sit legetøj. Så “nem” og glad har hun ikke været hele ferien.

Læs også:

Min Fanø guide og Esbjerg guide, der er sprængfyldt med gode tips

Comwell Aarhus

Nå, men tilbage til ferien, som også var fantastisk på den måde ferier nu engang er. Vi blev jo herhjemme i Danmark, og hvad jeg troede skulle være et simpelt alternativ til de lækre udenlandsferier alle andre er på, blev mindst lige så godt.

Læs også:

Overvejer du en tur til vidunderlige Antwerpen? Så får du min Antwerpen guide lige HER

Med blæsende Vesterhav, brætspil, varm kakao og lange stunder uden andre mennesker. Og så var der Aarhus. Dejlige, solrige og fine Aarhus. Her er jeg vokset op, men siden vi flyttede i 2014 har jeg haft et had-kærlighedsforhold til byen.

Comwell Aarhus

Vi flyttede af flere grunde, men dengang vi boede der skete der ikke den store udvikling. Det var de samme butikker, samme spisesteder og samme mennesker man mødte. I dag er det en anden snak.

Byen har ramt den udvikling, vi savnede da vi boede her. Der popper konstant nye steder op og byen tør endelig at prøve noget nyt af. Det er dejligt at se og ikke mindst besøge.

Comwell Aarhus
Comwell Aarhus

Det hjalp selvfølgelig også, at vi både havde godt vejr og for fjerde år i streg kunne checke ind på mit absolutte yndlings hotel (reklame, da det er en fast samarbejdspartner gennem mange år).

Først Kellerspark i 2014 (hvor Rasmus friede), i Aarhus i 2016, så i Korsør i 2016 (da jeg blev 30 år), Aarhus igen i sommeren 2016 og ikke mindst Borupgaard både i 2017 og 2018, som højgravid. De åbner snart ude ved Nordhavnen, og jeg glæder mig!

Comwell Aarhus

På vores korte Aarhus visit nåede vi også flere forskellige rare ting. Jeg fik fejret min venindes 34 års fødselsdag. Først med bobler med udsigt til havnen og senere tre retter og vin på Oli Bistro.

Det kostede vitterligt kun 100 kr. for de tre retter, og det var virkelig godt! Den var aldrig gået i København – desværre.

Comwell Aarhus
Comwell Aarhus

Jeg sagde dog godnat ved 01-tiden efter en lang dag på farten. Søndag skulle vi nemlig både hente Sylvester, der havde overnattet hos sin farmor, besøge min familie i Lystrup og ikke mindst bruge en masse tid med vores fælles venner og deres skønne børn.

Comwell Aarhus

De lokkede os med på Hantwerk på Fiskerivej (lige ud til vandet). De serverer en masse labre øl og smagfulde snacks i den bedste bistrostil. Hvis jeg boede i Aarhus vil jeg komme der hele tiden. Nøj, det var godt.

Derefter tog vi videre på Street Food, hvor vi hyggede i næsten fire timer. Vi fik både pitabrød, Aperol Spritz og kaffe. Alt imens Nola faldt i søvn i klapvognen og de tre andre børn legede. Det var i sandhed en af de sommeraftener, jeg aldrig vil glemme.

Comwell Aarhus

Mandag var vi de første til morgenmad på Comwell (fordelen ved et barn, der altid vågner tidligt) og kl. 09.30 kunne vi derfor allerede køre mod Bryggen. Jeg har tidligere lavet en brugbar Aarhus guide lige her (med 24 fantastiske ting man kan lave i Aarhus), og den får jeg selvfølgelig opdateret med de nye skønne steder fra weekendens besøg.

Jeg håber ellers I har det godt. Hvad bruger I mon jeres sommer på? Udenlandsrejse eller staycation? Hvis I mangler noget underholdning til jeres ferie (eller bare transport til arbejde), så er afsnit 21 af Gåsehud podcast ude nu.

Det handler om søvnparalyse og night terror. Jeg har erfaring med begge fænomener, og det bliver meget hurtigt uhyggeligt og gåsehudsfremkaldende. I kan finde det i jeres podcast app på telefonen eller Spotify.

Ha’ en dejlig tirsdag

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

3 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments