SØNDAGSBEKENDELSER

SÅ MEGET SOLGTE JEG FOR

shopping3

Godaften! Beklager den sene opdatering, men jeg havde lige et loppemarked på Bryggen, der stjal al min tid. Kl. 08 i morges bankede min mor på døren og derefter begyndte vi at bevæge os ned mod Kulturhuset, hvor årets første loppemarked fandt sted.

Jeg ynder jo at sælge ud én til to gange årligt, så jeg kan holde salgsbunken nede, og fordi det var årets første af slagsen, havde jeg også en helt masse med. Folk er tilmed ekstra købelystne, fordi de ikke har været afsted i over seks måneder, så det ender som regel med at blive godt.

I dag var ingen undtagelse og jeg solgte for, hold nu fast, 4.500 kr. Det er en god slat penge, når man står på loppemarked og tingene sælges ekstremt billigt. Selvfølgelig betyder det også, at mange af mine ting bliver solgt lidt under, hvad jeg egentlig har lyst til, men til gengæld slipper jeg for hele onlineræset. Det har jeg sjældent tålmodighed til.

Der var dog tre ting, jeg ikke kunne få mig selv til at tage med. Henholdsvis en udgået sort Mulberry læderkalender, en sort Leowulff Boa black silver bag og denne silkekimono. Hvis nogle af jer har et godt øje til ovenstående, så skriv endelig og vi finder en god pris.

Nu er jeg også godt ør. Det var nemlig smadder koldt at stå ude hele dagen. Jeg havde heldig rigtig meget tøj på, men når man lige har været syg, betaler man alligevel prisen nu.

Vi blogges ved i morgen, hvor jeg atter igen er tilbage på normalt blus. Jeg er top motiveret og klar til at komme tilbage på kontoret. Jeg håber også I har haft en god påske og fået slappet godt af?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

   

10 kommentarer

 • Christine

  Hvad vil du sælge din kimono for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har du billeder, hvor du står med tasken fra Leowulff? Bare for at få et indtryk af størrelsen fra andet end et målebånd😝 Har du tænkt noget ift. mindstepris? Og vil du evt. sende den?☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Ingen billeder, men det kan jeg jo tage og sende 🙂

   I forhold til pris, vil jeg gerne have 1.000 kr. for den + evt. porto. Den er som ny 🙂 Og jeg vil gerne sende den til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Du må meget gerne sende et par billeder👍🏼☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   De er sendt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Uuh jeg er også interesseret i din leowulff taske 😍 – og vil også gerne se billeder, hvis den ikke er solgt selvfølgelig ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Den er desværre allerede solgt. Beklager.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cæcilie

   Jeg gættede på det, men det var værd at prøve 😊 Og dejligt for dig at du fik den solgt 😄👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Danica Chloe

   Det var det i hvert fald 🙂 Håber du finder den et andet sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGSBEKENDELSER