Den seneste måned som familie…

Flere af jer vil gerne høre lidt mere om vores nye familieliv. Og det synes jeg er smadder hyggeligt. Der vil derfor i ny og næ blive skrevet lidt om os, selvom det ikke altid er relateret til træning eller velvære.

Familien hospital

Sylvester fylder i dag 1 måned og tiden er bare fløjet afsted. Vi kan vitterligt ikke huske livet før han var her. Det føles som om han altid har været en del af os og vi elsker det! Men hold nu op det er også hårdt pludselig at skulle tage sig af sådan en lille størrelse. Man kan på ingen måder forberede sig på den (skønne) omvæltning det er. Det er sjældent vi får slappet af, og vi har endda en “nem” baby (i den forstand, at han ikke græder ret ofte). Når man så endelig har et aleneøjeblik bekymrer man sig alligevel om han har det godt nok, er for varm/kold, om han trækker vejret osv. Bekymringer, der varer ved resten af livet 😉 Sådan er det vidst bare at blive forældre.

Nyfødt

Vi har også holdt vores første jul sammen som familie og Sylvester har taget det hele så flot. Han var godt nok lidt træt oven på mødet med alle de mennesker og nye indtryk. Nytår skal bare holdes herhjemme os tre + vores søde kat. Vi glæder os helt vildt til bare at have en stille og rolig aften, hvor vi nyder hinanden.

Vi er dog overrasket over hvor hurtigt sådan nogle størrelser vokser. Han er selvfølgelig også en stor baby, men han bruger allerede str. 3 måneder i tøj og str. 3 i bleer og er på den anden side af 5 kg. (vejede 4 kg. da han blev født). Det er altså helt vildt – også bare den udvikling, der er sket. Vi kan konsekvent få ham til at smile og han er allerede rigtig god til at løfte sit hoved og holde det, når han ligger på maven. Vi er meget stolte!

Aktivitetstæppe

I har nok kunne mærke på bloggen, at tid er der mindre af og det skyldes simpelthen at alenetid er en by i Rusland. Ej, vi har faktisk nogle timer dagligt, men de bruges som oftest på praktiske ting, rengøring osv. Vi har nemlig fået en baby, der foretrækker at sove om natten (win!) I det nye år er vi nok så meget inde i en rutine, at bloggen kan blive prioriteret højere. Jeg har personligt også en masse målsætninger, der skal opnåes og der er bloggen og jer jo en evig motivationskilde. Så glæd jer til meget mere opdatering! 😀

NB: Husk I kan følge os på Instagram (fit4livin) og Facebook, hvor vi deler mange flere personlige billeder og øjeblikke.

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Årh hvor ser han bare sød ud! Dejligt at høre lidt om det, og selvfølgelig er det helt forståeligt, at der mindre tid til at blogge nu!
  Godt nytår til jer 🙂

  http//:madenerikkedinfjende.dk – blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

 2. Årh, han er godt nok svært bedårende 😀 Kan godt forstå der går en masse tid med at kigge på ham i stedet for skærmen (;

  – Anne

  1. Han er nemlig rigtig bedårende 🙂 Så er det svært at bruge tid ved computeren 😉

 3. Hvor dejligt at se lidt billeder af ham, han er sørme sød!
  Synes det er fedt i at holder bloggen til personlig, det er vi danskere jo så glade for 😀
  Udover det, så er der fuld forståelse her fra, hvorfor der bliver blogget lidt mindre – det må være så fantastisk at have en lille en!
  Godt nytår

  1. Er glad for I også kan lide sådanne mere personlige indlæg, synes nemlig det er noget så hyggeligt at dele billeder af vores hverdagsliv 🙂 Rigtig godt nytår.