Bryllup: Dén dag vi fandt vores Halberstadt vielsesringe

Halberstadt vielsesringe

Halberstadt vielsesringe

Endnu et bryllupsindlæg er klar til jer og denne gang omhandlende vores Halberstadt vielsesringe . Jeg er både nervøs, spændt og følsom for tiden, da der som bekendt er under 1 måned til vores store dag. Selvom vi holder det småt og intimt, er det stadigvæk stort og jeg begynder at stresse over nogle mindre ting.


Halberstadt vielsesringe og lidt om den kommende store dag

Jeg kan ikke helt se mig fri for at lade mig påvirke af alle dem, der holder store bryllupper til mange penge. De har jo styr på langt mere end os og er nærmest allerede helt klar.

Halberstadt vielsesringe

Så langt er vi ikke og det er også okay. Det er kun vores egne forventninger vi skal forholde os til, og ikke alle andres. Så længe vi hygger os og er glade, er alle andre også glade.

Halberstadt vielsesringe

Da jeg sad og gennemgik vores bryllups to-do liste, kom jeg til at tænke på vores vielsesringe, der ligger trygt i skuffen. Det var det allerførste vi overhovedet fik styr på. Længe inden alt andet og når jeg ser billederne, kan jeg huske alle de følelser der gik igennem mig. Jeg har tidligere delt billeder af Halberstadt vielsesringe lige HER.

I dag vil jeg dog fortælle lidt om tankerne bag vores valg, hvad vi lagde vægt på samt vores præferencer. Jeg håber I finder det hyggeligt at få indblik i de mere personlige tanker bag et bryllup.

Halberstadt vielsesringe

Halberstadt vielsesringe

Vi havde gjort også mange tanker om ringene inden. Lige det punkt betyder meget, da det er det eneste der følger os hver dag efter brylluppet som et minde om den dag vi sagde ja til hinanden. Det skulle være kvalitet, simpelt og passe til os.

Jeg havde længe haft Halberstadt på min liste over dét sted vi skulle have vores ringe fra. I og med de har eksisteret siden 1846, og deraf har mange års erfaring i forhold til at producere smykker, var det et naturligt valg. Det er dansk, kvalitet og ikke for meget.

Det vigtigste var dog, at vi prismæssigt kunne være med, da vi ikke har uanede mængder af midler. Prismæssigt lå min ring til ca. 6.300 kr. og Rasmus kostede omkring de 8.000 kr. Det synes jeg var helt fair priser taget i betragtning af vi taler vores drømme vielsesringe.

Halberstadt vielsesringe

Halberstadt vielsesringe : I finder min ring HER og Rasmus’ HER.


Vi står nu og overvejer at få dem indgraveret inden bryllupsdagen, da det nu er en smuk tanke. Vi kan altid få gjort det bagefter, men jeg tænker jeg allerede gerne vil have det gjort nu. Vi overvejer at få datoen i, men man kunne også få et kærlighedsord indgraveret i. Vi må heller lige gå i tænkeboks.

Skal I giftes inden for de kommende år eller er I måske allerede gift? Hvilke tanker gjorde I jer om jeres vielsesringe?

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer

    1. Det ved jeg faktisk ikke, men jeg er rimelig sikker på han købte den online i sin tid 🙂 Jeg kan prøve at høre ad.