Jeg har taget udfordringen op mod slem graviditetshud

Annonce

Jeg har teaset lidt omkring det de seneste uger.. Sagen er nemlig den, at jeg skal indgå i en 12 week challenge i samarbejde med Nimue. De mener nemlig, at de på blot 3 måneder kan give mig min selvtillid tilbage, så jeg igen kan bevæge mig rundt uden at dække mit ansigt med foundation hver dag.

Jer, der har læst med længe, ved jeg har kæmpet mine kampe mod uren hud. Se bare her. Jeg har haft acne op til flere gange og tilmed været igennem opslidende pillekure. Jeg har også haft perioder med mit livs pæneste hud – faktisk helt ind til jeg blev gravid igen.


LÆS OGSÅ: DERFOR ER JEG IKKE FORTALER FOR P-PILLER + MIN PERSONLIGE HISTORIE

Jeg vidste godt, da jeg så de to streger på testen, at der var en chance for min hud vil skabe sig lige så meget som i sidste graviditet. Men jeg havde et lille håb om, at fordi jeg nu er ældre og mere bevidst om hvad, der kan tricke det, kunne jeg slippe.

Det var desværre ikke tilfældet og lige så stille er min hud gradvist bare blevet værre..

Som altid er det koncentreret omkring kæben og op langs siderne. Fordi mine hormoner er ekstra følsomme under graviditeten, har det også spredt sig til halsen og til tider kinderne og panden. Det er meget hæmmende for mig – især fordi mit ansigt på mange måder er mit varemærke, og jeg hviler slet ikke i mig selv, når min hud skaber sig.

Jeg ved mange er af den opfattelse, at man bare må leve med det mens man er gravid + det efterfølgende år, hvor det sjældent bliver bedre, men det kan jeg bare ikke. Jeg er i hvert fald klar til at gøre et forsøg, og efter en konsultation med Nimue mener de også helt bestemt de kan gøre en stor forskel på kun 12 uger.


Nimue udfordrer ALLE med problematisk hud – en udfordring man ikke kan lade være med at tage op

Nimue har nemlig, som noget helt nyt, netop introduceret en spændende hududfordring. Nemlig Nimue 12 week challenge. En udfordring, jeg personligt aldrig har taget før, men som jeg er mere end klar til.

Med inspiration fra #NoMakeUp trenden, lancerer Nimue kampagnen 12 Week Challenge for at bevise, hvordan deres effektive produkter kan hjælpe kvinder med at opnå de hudresultater, som de ønsker, så de føler sig trygge nok til at droppe foundation.

Deres udfordring er meget enkel:  ”Tag Nimues 12 Week Challenge og drop din foundation i den 13. uge.”

Men er det overhovedet muligt? Det er jo en ret modig påstand. Jeg er i hvert fald klar til at prøve det af, og hvis man ikke er tilfreds med sine resultater efter 12 ugers udfordringen, vil Nimue give dig pengene tilbage.

At investere i nye hudplejeprodukter kan nemlig være pænt dyrt, når du ikke ved, hvordan huden vil reagere på produkterne eller om de vil skabe synlige resultater. Nimue er dog ret overbeviste om, at deres lovpriste produkter og klinikbehandlinger kan skabe en synlig forvandling og forbedring på blot 12 uger.


Men hvordan fungerer det og hvad indebærer det? 

Når du vælger at tage udfordringen op, vil du først og fremmest skulle forbi en Nimue-klinik (du kan søge efter en klinik i din by her). Her vil din behandler lave en hudanalyse, så du får det rette hudplejekit med skræddersyede produkter og behandlinger, uanset om din hud er klassificeret som miljøbelastet, hyperpigmenteret, problematisk eller sensitiv.

Min hud blev klassificeret som miljøbelastet, da jeg både har sart hud, bumser, pigmentpletter og en generel ujævn og tør overflade. Ja, det kører ikke helt for mig.. Jeg starter op med mit hjemmekit samt første behandling på mandag, og må altså ikke bruge andet end de 8 produkter de næste 12 uger.

Derudover har jeg allerede booket de 4 klinikbehandlinger ind i min kalender, så jeg er klar til at gå igang. Jeg er selvfølgelig enormt spændt, da jeg virkelig satser på det her kan rykke noget. Jeg lover at give jer updates undervejs og I må endelig stille spørgsmål, hvis I har nogle.

Det er vigtigt at pointere, at det er en seriøs og ambitiøs behandlingsform tilpasset din hud ud fra en konsultation + 4 behandlinger i løbet af de 12 uger. Ved at kombinere Nimue-produkter med Nimue-behandlinger øges produkternes effektivitet nemlig markant, og det er netop dér man oplever forskellen. Jeg har ALTID været fortaler for, at man også prioriterer de rette hudbehandlinger, da det ofte er her man bliver klogere og kommer problemerne til livs.

Det bedste af det hele? Nimue 12 week challenge, inklusiv de 8 Nimue-produkter + 4 behandlinger + hudanalysen, har en vejledende udsalgspris af kr. 3.995,- (værdi kr. 7.498). Såfremt du er klar på at tage udfordringen op sammen med mig, kan du komme igang lige her. Når du har fundet en klinik i dit område, bestiller du blot tid til en hudanalyse, hvorfra du får kittet og kommer igang.

OBS: Tilbagebetalingsgarantien, såfremt man ikke er tilfreds, gælder frem til den 30. april 2018 – Nimue kittet kan købes så længe lager haves, men kun frem til januar 2018, så man kan nå at køre forløbet.

Jeg glæder mig helt vildt til at opdatere jer undervejs samt dele mine resultater. Såfremt I overvejer at starte eller måske allerede er igang, må I endelig skrive en kommentar, så vi kan følges ad.

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Uh det lyder interessant og spændende. Glæder mig til at følge med. Det vil da være fantastisk hvis der virkelig sker en synlig forandring.
  Løser du mon forresten nogen Graviditetsbøger som du kan anbefale? 🙂

  1. Jeg kommer i hvert fald til at dele hele forløbet – opture såvel som nedture 😊 Håber virkelig også det kommer til at ændre alt.

   Faktisk ikke. Jeg gjorde i sidste graviditet, men denne gang har jeg bare en app på telefonen. Måske burde jeg?

 2. Virkelig spændende! Krydser fingrer for dig 😉
  Jeg har også nogle gode app’s. Man behøver sikkert ikke en masse bøger. Var bare lidt nysgerrig på om der mon var noget du kunne anbefale 😉

  1. Forresten stort tillykke med graviditeten ❤️ Det kan godt være min hukommelse er dårlig, men det kunne jeg ikke lige huske. Det er stort ❤️

   I sidste graviditet læste jeg Politikens, der er super god, men her anden gang kan jeg huske mange ting, så der holder jeg mig bare til app’s 😊

 3. Kære Danica
  Jeg håber det er okay, at jeg spørger, så here goes: når jeg, i perioder, døjer med træls hud, synes jeg det er enormt svært at lade være med at pille i huden.. Synes jeg får sådan en klaustrofobisk følelse af, at urenheden bare skal væk NU – også selvom jeg er med på, at det oftest gør ondt værre. Formår du at lade helt vær med at røre ved din hud? Eller forsøger du at fjerne en bums/hudorm med vatpinde eller andet redskab? Knus – og fortsat god december <3

  1. Selvfølgelig 😘

   Det kender jeg godt – det kan jeg heller ikke altid lade være med. Især, hvis det er en øm én, der er helt spændt op. Det er jo også træls at se på. Men når jeg prikker hul oplever jeg ofte jeg får et grimmere og mere rødt ar, der healer dårligere. Så det er en kortsigtet løsning. Jeg prøver altså at lade være, men det er ikke altid jeg overholder det 🙈

   Jeg bruger altid papir når det er, så jeg ikke kommer i kontakt med dem. Det bedste man kan gøre er at putte en nul igennem noget ild, så den er steriliseret og så prikke hul. Det gjorde min huddame altid.