Den dag, jeg gik helt blond

Sponsoreret behandling

Helen Lucca har tryllet med mit hår..

Helen Lucca

Hver eneste morgen bliver jeg lettere chokeret, når jeg går forbi spejlet. Mit hår er jo blevet lyst. Ikke bare lyse striber, eller en lysebrun farve, men sådan rigtig blond. Jeg har overvejet det i flere år, men indtil i mandags ikke fundet den rigtige, jeg turde give lov til at stå for projektet.

Man har efterhånden hørt om så mange af den slags projekter, der går galt, eller hvor man skal komme over flere gange, og i mellemtiden rende rundt med halvfærdigt hår. Det holder simpelthen ikke! Derfor sagde jeg med det samme JA, da Helen Lucca fik et afbud i mandags. Normalt har hun flere måneders ventetid, men tilfældighederne ville det altså at afbuddet faldt samme dag, som jeg kunne.

Helen Lucca

Til de af jer, der ikke kender Helen Lucca, er hun én af landets dygtigste farveeksperter. Jeg har fulgt hende længe på Instagram og bogmærket mange af billederne i tilfælde af jeg en dag skulle forbi salonen.

Når man bestiller tid hos Helen, skal man altid sende en mail med et billede af sit nuværende hår samt billeder af det man ønsker + tanker om hvad man er på udkig efter. Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg synes det er rart, at frisøren ved hvad man skal have lavet inden man møder ind. På den måde kan Helen nå at komme med idéer samt afgøre om de drømme man har faktisk er realistiske.

Helen Lucca

Helen Lucca

Målet er nemlig at få sit drømmehår, og derfor er den proces så vigtig, så man forventningsafstemmer inden ligesom man får en aftalt pris og tidsestimat på forhånd.

Jeg mødte op mandag formiddag kl. 10 og cyklede, hold nu fast, hjem igen kl. 18.. Det skyldes ikke mindst Helens grundige farveteknik. Ikke én hårtot blev overladt til tilfældighederne, og når første omgang er færdig, skal man igennem flere toninger for at ramme den farve man drømmer om. Derudover kommer der flere hårvaske, farver der skal sidde over flere omgange, klipning og styling. Men det er altså ventetiden værd!

Helen Lucca

Det gode er, at man er den eneste i salonen, og der som regel er afsat hele dagen til forvandlingen afhængig af hvad man ønsker. Der er altså ingen bagkant, ingen andre kunder der venter og ingen stress og jag. Det gør efter min mening en kæmpe forskel. Når man endelig sætter sin lid til en frisør, skal det bare spille.

Helen Lucca er for jer, der drømmer om noget stort. En ny hårfarve, som I måske aldrig har turde prøve? Mørkt, lysere, balayage eller pastelfarver? Jeg vil vove at påstå, at hun kan klare alle opgaver. Hun ramte i hvert fald plet i forhold til mine hårdrømme, der lød på lysere og mere naturligt hår med kølige undertoner. Jeg har virkelig aldrig været så glad for en forvandling, og det er det pæneste hår jeg nogensinde har haft.

Helen Lucca

Nu skal jeg bare lige lære, hvordan man værner om blond hår. Det kræver mere pleje, da det selvfølgelig er hårdt for håret at blive lysnet. Hvis I har nogle gode, fugtgivende og plejende hårtips, må I endelig dele dem i kommentarfeltet.

I  finder Helen Lucca på Instagram HER (hvor I også kan se hendes mange store hårforvandlinger) og websitet HER. Send hende endelig en uforpligtende mail, hvis I vil have vurderet jeres muligheder for noget helt specielt som I drømmer om.

Har I en bestemt frisure eller hårfarve I godt gad at prøve af? Eller har I tidligere prøvet at gå blond, mørkt eller måske noget helt tredje? Jeg har faktisk efterhånden været alle farver og haft alle hårlængder. Fra nærmest sort til rødligt til mørkebrunt, striber, ombre, balayage og nu blond.


PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Elsker at vi er gået lige modsat hinanden. Dig som blond og mig som brunette.

    Det blond er SÅ lækkert til dig!! Altså sådan helt vildt meget. Kæmpe fan!

  2. Nøj, hvor er det flot! Jeg er gået fra mørk til grå, og ville da ønske jeg havde hørt om Helen inden…
    Mht pleje, så er der intet der slår kokosolie. Bruger det til at samle spidserne, eller som kur natten inden hårvask.

    1. Ja, hun er SÅ dygtig! Tak, for tippet. Jeg har faktisk aldrig prøvet at putte kokosolie i håret 🙈