Et lyserødt og blødt samlingspunkt

Annonce

Daybed

Jeg har simpelthen overtalt Rasmus til at vi skulle have os en daybed. I lyserød velour. Intet andet kunne gøre det. Okay.. lyserød er måske så meget sagt. Nærmere lys rosa eller douche? Det vigtigste er sådan set også bare, at vi er blevet fuldstændig vilde med den.

Læs også:
HER får du opskriften på hjemmelavede sodavandsis ala Sun Lolly

Vi har ellers haft en daybed op at vende flere gange de seneste par år. Vi har længe haft et hjørne i stuen vi ikke vidste hvad vi skulle gøre ved. Så kom sidebordet derhen og så børnenes legesager. Ud med begge dele igen. Så et lille bord og bænkesæt. Ud igen. I nogle perioder har det bare været tomt.

En daybed fra Sofakompagniet er flyttet ind

Daybed

Daybed

Puderne er også fra Sofakompagniet, og dem finder I HER

MEN efter flere års onlinesøgning fandt vi den rigtige. Den er fra Sofakompagniet (I kan finde den her), hvor vi har valgt den store udgave, da vi gerne vil have overnattende gæster kan sove der.

Måske har jeg også selv sovet der, når Nola har haft en meget aktiv nat. Den er trods alt placeret lige siden af børneværelset. Vi har en virkelig dårlig madras, så jeg sover faktisk bedre på den end i min egen seng, men det er en helt anden sag.

Daybed

Daybed

Fineste daybed i lyserød velour fra Sofakompagniet in action

Vi valgte desuden at designe vores egen. Sofakompagniet tilbyder jo et hav af færdigdesignede muligheder, men hvis man nu ikke er til dem, kan man designe modellerne præcis som man ønsker. Alt fra farve og stof til hvilke ben, der skal på.

Daybed

Til overnattende gæster, afslapning og hårde nætter

Vi gik efter en velourudgave, da vi er så glade for vores sofaarrangement i samme materiale. Det er bare nemt at holde pænt med børn. Farven endte med at blive en lys og sart rosafarvet, da mange af vores andre møbler er mørke. Vi har en meget stor stue, og den kan derfor sagtens bære den store daybed i hjørnet.

Daybed

Udover den kan bruges til overnattende gæster, har den også vist sig at være fremragende til små børn. Nola sidder der ofte, Sylvester ligger med sin iPad, vi sidder der, når vi putter hende i slyngevuggen og jeg er begyndt at ligge der, når jeg ser serier eller læser i en bog (det sker faktisk et par gange om måneden).

Så ja! En daybed var det helt rigtige valg for os!

Model: Alex Daybed

Farve: Velour Lux Rosa

Ben: Smoked Oak

Rigtig god fredag.. Hvad har I af planer? Slapper i sofaen eller festlige aktiviteter?

Fik I læst om vores sidste makeover af vores hjem? Eller hvad med årets bedste og mest uhyggelige ting at bruge tid på?

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

  1. Så pænt:)
    Jeg er vild med stilen!
    Hvor er den flotte gladvase der står på sofabordet? 🙂

    1. Man kører bare en klud over og den ser ny ud 😅 De fleste velourmøbler er coatede, hvilket betyder det spildte sætter sig ovenpå og er lige til at tørre væk. I hvert fald i de møbler vi har. Nu er den lyserøde selvfølgelig mere sart end vores sofa, men der har allerede været spildt mælk og andet fugtigt jeg kunne tørre væk. Jeg tror de fleste producenter tænker i de baner, da folk ellers aldrig vil røre velour, haha 😅

  2. Men den er smuk, skulle jeg selvfølgelig have tilføjet – så det er kun fordi jeg selv kunne tænke mig en at jeg spørger 🙂