Æbler, pærer (og så mangler jeg bare bananen)

Reklamelinks

Ferm Living Pære Opbevaringskurv

Et lille sneakpeak på børneværelset, som altså stadigvæk er småt, men fungerer godt. Vi mangler lige de sidste ting inden jeg deler hele værelset, men det er i bund og grund også ret simpelt. En højseng til Sylvester, en babyseng til Nola, skabe, opbevaring og samme farve på væggene som vi har i resten af lejligheden (tidløs fra Jotun Lady).

Det er den farve, jeg har været allermest glad for gennem tiden. Den giver mig en følelse af ro lige så snart jeg træder inden af døren. Man ligger mærke til den uden den fylder for meget, og det har jeg lært jeg skal gå efter.

Ferm Living Pære Opbevaringskurv

Senest er der flyttet en pære ind på værelset. Jeg købte den tilbage i november, men da den åbenbart er blevet revet væk, fik jeg den først i sidste uge. Det er skørt hvordan nogle ting bare vinder indpas hos folk. Jeg havde ikke set den andre steder, men lige pludselig begyndte den at dukke op, og så blev jeg kun endnu mere utålmodig.

Pæren skal selvfølgelig bruges til opbevaring af Nolas legetøj, da den vi har ikke kan rumme mere, og hun skal også gerne have lidt ting på fællesværelset, der indtil nu primært har været brugt af Sylvester.

Ferm Living Pære Opbevaringskurv

I takt med hun bliver større leger hun nemlig mere, og hun er meget interesseret i alt muligt legetøj. Det er en hyggelig fase, hvor tiden kun går ekstra stærkt.

Badedragten er en gave fra dem her, og selvom det ikke ligefrem er tid til solbadning endnu, kom den altså med på billedet, da den er ret kær! Jeg kan dog ikke helt greje om man bliver træt af en badedragt til en baby? Det har vi aldrig prøvet før. Jeg er vant til badeshorts eller heldragter fra Sylvester var mindre.

Et mindre sidespring, men alle de her sager til piger er en ny verden for mig. Jeg har vænnet mig til en dreng, der er fuldstændig ligeglad med alt hvad der hedder beklædning. Så længe det føles rart på kroppen (I feel you, Sylvester), men jeg forestiller mig piger gerne vil bestemme mere på den front? Eller er det en skrøne?

Det er nemlig ganske befriende med en dreng, der bare tager det på der er. Vi har ikke kampe om tøj (mere kampe om han skal have varmt nok tøj på, men det er en anden sag)..

Ferm Living Pære Opbevaringskurv

Nu vil jeg smide benene op, se en gyserfilm på Netflix (ja, jeg er blevet modig igen) og drikke en kop kaffe. Sidstnævnte er noget jeg har gjort længe. Jeg kan sagtens sove 15 minutter efter og bliver på ingen måder påvirket af koffeinen, hvilket til gengæld er ret øv, når det er morgen og man har brug for energi. Kan man få kaffe med ekstra meget koffein, haha?

Pssst.. Vil du med mig i bio nu på fredag her i København? Jeg har skaffet en biografsal kun for os, hvor der er eksklusiv særvisning på den nye komedie, Instant Family. Der vil være bobler, sodavand og snacks. Selvfølgelig helt gratis. Hvis du trænger til et godt grin og gerne vil ud med din veninde/kollega/mand, så smid en kommentar lige her. Jeg giver allerede besked til de heldige nu på tirsdag.

God søndag!

Det er fastelavnstid.. Har du nogensinde fået min nemme og lækre opskrift på verdens bedste fastelavnsboller? Eller hvad med min kanelsneglekage, der altid får folk til at spørge efter mere?

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Vi har kampe om tøj og min søn er 2,5 – om det er fordi han er i selvstændighedsfase eller hvad pokker det er, I don’t now. Meeen jeg kan tage en nok så flot strikketrøje frem, som han IKKE vil have på – for så selv at gå over i skuffen og vælge den han gerne vil have på! haha! Jeg på en vis hader og elsker det – hader det fordi det er så svært at købe nyt tøj til ham, fordi man aldrig rigtig ved om han kan li’ det og elsker at han har sine egne meninger og holdninger til sit tøj 😀

    1. Jeg husker den alder som var det i går.. Det er et helt andet stadie og handler mest af alt om trodsalder 🙈 Jeg troede jeg skulle dø mellem 2-3 år. Jeg græd ofte om aften, fordi jeg følte mig som en smadder dårlig mor, men samtidigt er det så fint de viser selvstændighed og vil være med i beslutningerne.

      Ved Sylvester, der er 6 år, handler det ikke længere om at bestemme. Han vil bare gerne have behageligt tøj på, og jeg forstår det godt. Han lever i joggingbukser og har aldrig ejet et par jeans, haha.