Det får jeg gjort, når jeg får en ansigtsbehandling

Beauty Banana
Sponsoreret behandling

I er mange, der spørger ind til det med ansigtsbehandlinger. Er det pengene værd, hvad får man med i prisen og hvad bruger de egentlig tiden på? Rigtige gode spørgsmål. Især hvis man ikke har et fast sted eller har prøvet det før.

Læs også:
Derfor skal du bruge hybenkerneolie som ansigtsolie i din ansigtsrutine

Jeg var afsted i går, og her fik jeg 70 minutters Hydrate & Renew, som er den behandling jeg er mest glad for. Derudover får jeg altid lavet bryn og vipper undervejs. I min verden kan man lige så godt slå to fluer med et smæk. Jeg skal alligevel ligge med en maske, og imens den virker, kan vipper og bryn blive frisket op.

Beauty Banana

Beauty Banana

Men tilbage til behandlingen. Jeg har gået hos Lisa fra Beauty Banana (tidligere Morro) i over et år nu. Hun har været med på min hudrejse siden jeg var højgravid. Jeg er all in for at man prøver noget forskelligt, men når jeg finder noget, der fungerer, så holder jeg mig til det. Jeg tør simpelthen ikke andet.

Lisa har desuden været den, der åbnet mine øjne for Amazing Space, Pai olien, Mádara Skincare og Gua Sha sten i min ansigtsrutine. Senest har hun fået mig overbevist om hvorfor lavfrekvensstrøm er det nye sort. Jeg er igang med at teste den her maskine til hjemmebrug, og den er vild. Vi taler løft og opstramning af huden med synlige resultater efter kort tid, hvis altså man husker at bruge den hver anden eller tredje dag.

Beauty Banana

Når jeg ligger mig op på briksen tager vi altid lige en statussnak. Hvordan går det og hvad driller eventuelt. Derfra freestyler hun afhængig af hvad min hud har brug for, da jeg har stor tiltro til hun ved bedst.

Herfra går hun igang med sine magiske hudtricks. Som regel noget i den her dur: Rens, eksfoliering og damp, så alt snavs fjernes. Derefter giver hun mig en fantastis frugtsyrebehandling. Styrken varierer, da det afhænger af om det er sommer eller vinter samt om det er første gang eller du har fået det før.

Vi plejer at give den gas, da min hud nemt bliver påvirket af vejr, stress, kost og hormoner, og her er der bare ikke andet, som er mere effektivt end frugtsyrebehandling. Den sidder lidt tid, og imens får jeg massage af nakke, skuldre, arme og hænder. Lisa prioriterer altid at blive i lokalet, så man ikke ligger for sig selv i længere tid.

Beauty Banana

Derefter fjerner hun frugtsyren og går igang med et overordnet hudtjek. Det er med masser af lys og dertilhørende dybderens. Alle hudorme og eventuelle urenheder, der sidder under huden, fjernes, hvis muligt. Derefter plejer hun at supplere op med en fugtmaske og lermaske, og imens den virker, får jeg farvet vippet samt formet og farvet mine bryn. På det her tidspunkt plejer jeg at sove. Der er varme i briksen, og massagen af kroppen, plejer at skubbe mig ind i drømmeland.

Beauty Banana

Når vipper og bryn er færdige, fjerner hun maskerne og renser af igen. Derefter går hun enten videre til Gua Sha massage, ansigtsruller eller lavfrekvensstrøm. Alt efter hvad min hud har brug for. Det bliver som regel gjort med en olie eller fugt ampul, som giver min hud et løft og masser af glød.

Derefter fjerner hun det igen med et varmt omslag, hvorefter hun laver en effektiv ansigtsmassage, mere nakkemassage og afsluttende facemist, serum, olie, creme og øjencreme. Afslutningvis drikker jeg et glas citronvand, ligesom at hun altid stiller et olieshot fra Amazing Space frem. Det føles godt at afslutte behandlingen med noget til det indre.

Jeg vågner ALTID som et nyt menneske. Min hud stråler, og det er nok dér jeg føler den største forskel sammenlignet med andre steder. Det er ikke meningen, at man skal gå fra en hudklinik med meget rød, stram eller øm hud. Din hud skal gerne se bedre ud i forhold til da du kom. Min hud er altid helt klar, gennemfugtet og strålende. Den har det bare godt.

Beauty Banana

70 minutter efter cyklede jeg hjem igen. Jeg prioriterer gerne en behandling hver 5 uge. Det gør alverden til forskel, og hun får bugt med de ting jeg ikke kan selv. Jeg har selvfølgelig gode produkter i spil herhjemme, men hvis man virkelig gerne vil passe på sin hud og forbedre tilstanden, er hudbehandlingerne det der giver det ekstra.

Jeg har aftalt med Lisa, at hvis I gerne vil prøve en af hendes behandlinger på Islands Brygge og se hvad resultater I kan opnå, får I 15 % i rabat, hvis I blot nævner I har set det her hos mig. I kan sige det ved bestilling eller når I ligger på briksen. Det er en forholdvis god besparelse på noget hun ellers aldrig kører tilbud på.

Jeg ved mange af jer allerede har shoppet online hos hende eller fået en behandling, og det er så skønt, at I kan bruge mine anbefalinger. Det gør mig glad! Især når I skriver, at det har gjort en forskel for jeres egen hud.

Prioriterer I ansigtsbehandlinger? Hvor henne og hvilken slags? Hvad med frugtsyrebehandlinger? Er I også glade for dem?

Hvis man er nysgerrig på min hudhistorik og de problemer jeg har haft, ligger der en masse indlæg klar til jer lige her.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Jeg begyndte hos Lisa for 3 mdr siden efter jeg havde læst dine gode anbefalinger herinde. Og min hud er så taknemmelig! Både for Lisas behandlinger og introduktionen til Amazing space, Pai olien osv. 🙂
  Jeg er lige nysgerrig efter at høre hvor langt tid I kører med de 15% rabat?

  1. Hvor dejligt at høre 💛 Det gør nemlig en stor forskel.

   Så langt har vi slet ikke tænkt, hehe. Måske april ud? Ellers hører du bare Lisa ad til næste behandling 🌸

 2. Efter du anbefalede Lisa har det været min afhængighed! Jeg elsker det sted. Beder altid om gavekort dertil, når jeg fylder år, og køber også flittigt gavekort til veninderne. Alle burde prøve en behandling hos Lisa. Det er virkelig alle pengene værd, og prioriterer det hver måned.
  Tusind tak for din anbefaling i sin tid!!