Ny kjole og vuggestueplads til Nola

Reklamelinks

Object kjole

Jeg troede vi skulle gå hjemme sammen meget længere endnu. Ventelister og vuggestuer på Islands Brygge går hånd i hånd, og i mange år har det været ganske normalt at vente i nærheden af to år på at få plads i en institution.

Det havde vi også forberedt os på, og vi havde endda en backup dagplejeplads fra august af. MEN det bliver slet ikke nødvendigt. Vi har nemlig “allerede” fået plads om en lille måned i den institution vi helst vil have hende i. Nola og jeg besøgte den i går, og den er alt hvad vi turde håbe på og mere til.

Object kjole

Object kjole

Hun er 13 måneder, når hun starter med indkøring, og fordi vi har sommerferie det meste af juli måned, bliver det en meget stille og rolig start. Inde i mit hoved bliver det først for alvor fra august af.

Læs også:
Nola er startet i institution. Få mine bedste råd til indkøring i vuggestue

Jeg ved godt man ikke må sige højt, at ens barn er klar til vuggestuelivet, fordi det er forældrenes behov og ikke børnenes, men jeg gør det alligevel. Hun er klar til at komme lidt ud og være sammen med andre børn. Den ugentlige mødregruppe dækker ikke helt hendes behov længere.

Object kjole

Hun vil gerne være sammen med andre børn HELE tiden. Det giver mig også en ro i maven, at vi med vores to jobs er så fleksible. Det er noget, jeg er meget taknemmelig for, og en af de største grunde til jeg er selvstændig, mens hun er så lille.

Og for det hele ikke skal handle om vuggestuer og børn, da det nok er mest fedt for os selv, haha, skal det også handle om noget materielt. Nemlig min nye fine kjole fra Object (reklame/gave), som jeg har brugt ret meget på det seneste. Bl.a. i torsdag, hvor jeg var ude med min veninde. Den skal også med på ferie nu på mandag.

Jeg kan desværre ikke finde den online (dog ligner den her på en prik), men den er i butikkerne nu. Min erfaring er, at de pludselig fylder lageret op igen, så hold øje herinde. Min kjole fra fødselsdagsfesten, og den som I har spurgt efter link til flere gange, er endelig kommet på lager igen her.

Object kjole

Den er tung i stoffet og falder virkelig pænt. Og så går den både til hæle og sneaks. Jeg tror det bliver en sommerfavorit herhjemme.

Nu vil jeg arbejde videre. Normalt tager jeg ikke ud lørdag for at arbejde. Især ikke når hele familien er derhjemme, men jeg har en del hængepartier, jeg gerne vil have styr på inden mandag. Jeg har derfor slået mig ned på en kaffebar, hvor jeg får lidt fra hånden. Jeg arbejder 100 % mere effektivt, når jeg er ude. Derfor forestiller jeg mig også jeg får lidt mere struktur, når hun kommer i vuggestue. Det bliver godt. Det ved jeg!

Skriv en kommentar

 

9 kommentarer

 1. Virkelig en skøn og fin kjole 🙂 Det bedste er nærmest, at den kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

  Og tillykke med vuggestuepladsen, det må være dejligt at få styr på!

  1. Jeg har den i størrelse 38/M 😊 Den kan være lidt stram over brystet, så man skal i hvert fald ikke gå en størrelse ned.

 2. Hej Danica. Faldt lige over dit fine indlæg, da jeg selv er på jagt efter en god vuggestue her på Bryggen til min lille Vilma, og synes det er så svært at beslutte sig. Mon du vil dele jeres ønsker? Kunne vildt godt bruge et godt tip til en god vugger 🙂
  Bedste hilsner Astrid

  1. Hej Astrid

   Beklager det sene svar. Jeg har først set din kommentar nu 🧡

   Vi bruger Artillerivejens Vuggestue. Derudover har jeg hørt godt om Krudtuglen, Børnehuset på Bryggen og Nokken. Så der er mange at vælge imellem 👏🏻