Loppedag i solen og dagens indtjening

Loppemarked på Islands Brygge

Sikke en dag! Hvem havde lige troet det vil føles som 30 grader i fuld sol? I hvert fald ikke mine arme. De er helt stegt. Her gik jeg og troede det vil blive overskyet, men nej. Det gik den helt anden vej. Solen kom dog på et belejligt tidspunkt. Jeg skulle nemlig sælge ud til loppemarked i dag. Den første af sin slags siden sidste sommer.

Jeg havde ret meget med. Så meget, at jeg faktisk var ved at vende om på vej derned. Jeg var træt og kunne ikke lige overskue det besvær det er at pakke alt sammen og stille op igen. Jeg kom kl. 09 og nåede slet ikke at stille op før folk gik i poserne.

Jeg havde først alt oppe at hænge kl. 12. Til gengæld havde jeg nærmest solgt halvdelen på få timer. Tak for det. Det skyldes dels også alle jer, der kiggede forbi og gav mine ting et nyt hjem.

Loppemarked på Islands Brygge

Loppemarked på Islands Brygge

Det er skørt det med secondhand og loppemarked. Min mor mener jeg sælger alt for billigt. Jeg vil bare gerne give sagerne et nyt hjem, og ja.. Så kommer jeg nok til at sætte tingene lidt lavt. På den anden side er det vel en af grundene til jeg nærmest kunne melde udsolgt henover frokost.

Jeg sad ikke ned før kl. 14.30, og selvom jeg både nåede at drikke kaffe og Aperol undervejs, var jeg helt færdig sidst på dagen. Hvilket nok også skyldes jeg kun havde spist en banan siden jeg stod op. Vi havde heldigvis fået en fin placering lige foran Kulturhuset. Derfor bestilte vi burgere dertil, som vi kunne nyde mens gæsterne så småt gik hjem.

Derefter pakkede vi sammen og nu sidder jeg her. Helt mat, men glad. Både over det overraskende gode salg, men også over at have mødt så mange af jer. Så tak for det. Jeg gentager succesen til august, hvor jeg har en stand med min mor til selvsamme loppemarked.

Loppemarked på Islands Brygge

Men hvor meget tjente jeg for? Det er spørgsmålet jeg aldrig har svaret på, når jeg står dernede, men når jeg kommer hjem er det altid det første jeg tjekker. Sammen med Sylvester. Han synes det er en fest.

Jeg solgte for, hold nu fast, 9.131 kr. Det er da helt overdrevet meget. Jeg tror aldrig jeg har solgt for så meget før. Det hjalp selvfølgelig på det at jeg både havde Nolas og Sylvesters ting med såvel som en del boligsager. Og måske havde jeg også taget nogle lidt for dyre køb med den her gang. Bl.a. mine Isabel Marant sneakers. Men det hele skulle videre.

Ikke mindst gør det mig glad, at jeg fik en hyggelig dag med mine forældre. Det føles ikke lige så hårdt at bruge sin søndag på loppemarked, når man har selskab af andre. Som altid, hvis I overvejer at sælge ud, vil jeg anbefale jer at læse det her indlæg igennem. Der deler jeg mine bedste tips til loppemarkeder, så man får solgt godt ud hver gang. I promise!

Jeg håber også I har haft en rar søndag. Med sol på næsen, gode øjeblikke og is. Masser af is.

Skriv en kommentar