Sorbetfarvede negle, mig-tid og en afhængighed

Shellac negle

Onsdag og klar til en dag på farten. Jeg kan godt mærke sommerferien nærmer sig, og der derfor skal løbes ekstra stærkt. Både i forhold til samarbejdspartnere, men også både indhold, møder og podcast, så jeg med god samvittighed kan holde lidt mere fri i juli måned.

Rasmus arbejder konstant for tiden. Udelukkende så vi kan holde næsten tre ugers ferie sammen. Det er en sjældenhed indenfor hans branche, og heldet er nok heller ikke med os de næste par år, så det skal nydes. Som jeg delte i det her indlæg tager vi på en lille tour de Danmark. Jeg gider ikke flere lange rejser med små børn lige nu, selvom Rom var hyggelig, så derfor bliver det herhjemme i vores eget skønne land.

Shellac negle

Shellac negle

Vi starter på Fanø, hvor vi har lejet min venindes forældres ferielejlighed og slutter med et par dage i Aarhus lige her. Derefter vil vi holde de 10 sidste feriedage her på Bryggen. Det er også langt nemmere nogle gange, når alt ikke skal pakkes ned og transporteres væk.

Shellac negle

MEN… for det var slet ikke ferie det skulle handle om i dag. Det skal nemlig handle om den times forkælelse, jeg har fået presset ind i dag, når jeg klokken 12 skal have ny shellac på neglene.

Jeg ved det ikke er alle, der forstår hvorfor man gider bruge tid på det, men når nu der går hverdag i den ret ofte, foretrækker jeg mine negle i det mindste er festlige imens.

Shellac negle

Jeg har fået shellac on/off i snart fire år (minus under graviditeten med Nola.. ikke fordi man ikke må, men fordi jeg havde så massiv kvalme i starten, at jeg ikke kunne overskue det). Jeg elsker det. Mine negle er altid fine at se på. Jeg får ny farve ca. hver 3 uge, og det tager ca. en time per gang. Det kan jeg sagtens presse ind i kalenderen.

Læs også:
Shellac: Hvad, hvor og hvordan?

Luksusproblemet er så blot, at jeg møder uforberedt op. Jeg håber altid Janni, som ejer iLash&Brows, hvor jeg får det lavet, har nye idéer nu hvor jeg selv ikke kan tage stilling til de 213 farver og kombinationer.

Det bliver “spændende” at se hvad det ender med i dag. Sidste gang gik der sorbet- og ombrefarver i den. I dag går jeg måske i en anden retning. Man ved aldrig med mig. Længe leve spontaniteten.

Det er mine egne negle, og den eneste grund til de er blevet lidt længere, er fordi jeg har shellac på. Det er nærmest umuligt at knække en negl, og de er bumstærke. Jeg prøver også at huske at bruge negleolie, da det faktisk forlænger holdbarheden og udseendet på dem.

Således fik jeg skrevet et helt indlæg om negle. Og ferieplaner og slutspurt. Det er nu engang den type indlæg, jeg finder mest hyggelige. Dagligdagen med børn, arbejde, selvforkælelse og tanker om løst og fast.

Jeg får også opdateret herinde de kommende dage med en status på indkøring i vuggestue (og gode tips hertil), steder vi gerne vil besøge på Fanø samt et par gode (og budgetvenlige) skønhedstips.

Ha’ en dejlig onsdag

Skriv en kommentar